Bel 0652050744

Betalen bij Cadeaupoint.nl en of Kooppoint.nl

Betalen in de webshop van Cadeaupoint.nl en of Kooppoint.nl gaat heel simpel,

aan het einde van je het bestelproces krijg je een tablad met daarin de keuze om hoe je het gekozen artikel wilt gaan betalen.

Wij gebruiken hiervoor Mollie als betaal service en deze zorgt ervoor dat je met een paar klikken hebt betaald.

Je krijgt de keuze uit Ideal betalen of via de creditcard of achteraf betalen.

Betalen via ideal is voor de klanten van Cadeaupoint enof Kooppoint gratis, je hebt deze keuze uit de meeste banken zoals Ing, Abn Amero, Rabobank Bunq enz.

Na je keuze wordt je naar je gekozen bank gestuurd en kan je zo de betalen verrichten. alles in een veilige betaal omgeving.

Na je betaling kom je terug op de Homepagina van Cadeupoint enof Kooppoint.

Als je kiest voor een betalen via een carditcard of achteraf betalen dan moet je er rekening houden dat er extra kosten inrekening worden gebracht.

Cadeaupoint enof Kooppoint proberen zo min mogelijk extra kosten te moeten rekenen, maar deze kosten worden opgevoerd door externe partijen, zoals de Creditcard maatschapij en de firma die het achteraf betalen beheerd.

Wel is het zo dat je altijd alle evt extra kosten direct te zien krijgt, en je dus niet achteraf nog een extra rekening krijgt hiervan.

Betalen via een VVV card komt binnenkort ook weer beschikbaar, momenteel zijn er ontwikkelingen bezig vanuit Brussel om niet meer dan €50.00 per VVV card te kunnen afrekenen.

Zodra alles duidelijk is zal Cadeaupoint enof Kooppoint ook deze VVV card weer aannemen.

Ook met Paypal kan je bij Cadeaupoint afrekenen, makkelijk zonder gedoe.