Bel 0652050744

Over ons.

Kooppoint is opgericht in 2014.

Wij verkopen artikelen aan bedrijven en consumenten via onze webshops www.kooppoint.nl en www.cadeaupoint.nl.

Cadeaupoint is ook een onderdeel van Kooppoint en voldoet ook aan dezelfde voorwaarde als Kooppoint.

Bij ons staat de klant hoog in het vandel en wij zijn pas blij als onze klanten dat ook zijn.

We doen er dan ook alles aan om onze service hoog te houden zowel in onze eigen webshop als bij Bol.com.

Wij zijn namelijk ook sinds 2014 Partner van Bol.com.

Kooppoint is en wil ook transprant zijn naar hun klanten, dus geen verstopte geintjes wat de klant extra geld kan kosten, alle bedragen in onze webshop en bij Bol.com zijn incl. 21%Btw.

Mocht er iets extra's bijkomen dan ziet de klant dat altijd voor die betaald, je hebt als klant het bijna geheel in eigen handen.

Je bepaald zelf wat je wilt kopen in onze shop en wanneer, wij zorgen alleen dat het winkelen je makkelijk en goed verloopt.

Ook je privacy is zeer belangerijk voor ons, wij zullen nooit zonder toesteming gegevens uitwisselen of verkopen aan derde.

Ook plaatsen wij geen ongevraagde dingen op je pc of via je mailbox, we gebruiken alleen de hoofdzakkelijke gegevens om het bestelde artikel te kunnen leveren c.q bezorgen en om de boekhouding te kunnen doen.

Mochten er vragen zijn stel ze gerust, via info@kooppoint.nl of kooppoint@gmail.com , mailen gaat het snelste wij gaan er dan gelijk naar kijken, wel een kant tekening in de nachtelijke uren worden de bestellingen, vragen enz. de volgende dag direct opgepakt 7 dagen in de week.

Met vriendelijk groet,

Kooppoint